YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Barn opplæres i forsvar av Tempelberget

IMG_1975_640x427b

 

 

Den Islamske Bevegelsen bringer tusenvis av Israelsk arabiske barn til Tempelberget, og lærer dem å "forsvare Jerusalem under Islamsk styre".

(Foto: 3:16TV)

 

Israel National News

Maayana Miskin

29.07.2011 9:09

Oversatt: Webpastor B

Israelsk arabiske barn opplært til å “forsvare Tempelberget”

Tusenvis av Israelsk arabisk ungdommer har fått opplæring i å forsvare muslimsk dominans på Tempelberget, under program som er sponset av den Israelsk baserte grenen av Muslimsk Brorskap.

"Denne generasjonen vil bli seierens generasjon, generasjonen som forsvarer plassen hvorfra profeten Mohammed ble rykket opp til himmelen.", dette i følge dr. Hikmat Namna fra Organisasjonen for Utvikling av Al-Aksa, som har deltatt i undervisningsprogrammet.

Det anslås at 6000 israelsk Muslimske barn fra 33 arabiske landsbyer i Israel har deltatt i programmet, som bl.a. inkluderer en omvisning på Tempelberget. Barna har også fått brosjyrer som forteller historier om Muhammed og Al-Aksa moskeen.

Den nordlige grenen av den Islamske Bevegelsen, er ledet av Sheikh Raed Salah, en Hamas supporter og en åpen fiende av Israel som nylig ble fengslet i Storbritania for brudd på reiseforbud. Salah har tidligere uttalt at Jerusalem og Tempelberget er eksklusivt muslimske områder og han har ledet forsøk på å forsterke det muslimske nærværet i området.

Al-Aksa organisasjonen operer under støtten av den Nordlige grenen av den Islamske Bevegelsen, som i sin tur er en gren av det Muslimske Broderskapet som er opphavet til Hamas. Det Islamske Broderskapet, som betegner hele Israel som okkupert område, opererer åpent i det demokratiske Israel, og flere av brorskapets ledere er innvalgt i Knesset (Israels parlament)!

Godspeed

Webpastor B

www.agapesenteret.org

http://agapesenteret.tumblr.com   (Agape mobil)

Reklamer

29. juli 2011 - Posted by | Kristendom

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: