YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

tilbake til røttene

Lysbilde2

Det er med glede vi i dag inviterer deg til et besøk på vår hjemmeside ,

www.agapesenteret.org

og vår nye seksjon: “tilbake til røttene”.

Vi i Agape, har som målsetting å være med og rense kristendommen for hedenskapet som er kommet inn, og å bringe verden det sanne evangeliet fra Jerusalem.

Det vi kaller kristendom, startet jo i Jerusalem på pinsedagen da Ånden falt og utviklet seg raskt. Mennesker kom i hopetall til tro på Jesus og: “De sluttet seg til de andre troende og gikk regelmessig til apostlenes undervisningstimer. De brøt brødet sammen, slik Jesus hadde sagt, og bad mye.” Apostlenes gj. 2:42

Jesus og Hans lære sto i sentrum og det som startet i Jerusalem spredde seg snart ut over den kjente verden (Romerriket).

Kristendommen har i dag funnet veien over hele kloden, men på sin ferd fra Jerusalem har den blitt utvannet og "skitnet" til. Hedenskap, vranglære og kompromisser har blandet seg inn i det egentlige budskapet.

Problemet, slik vi ser det, er at den kristne tro, slik den praktiseres alt for mange steder i dag, ikke gjenspeiler den bibelsk hebraiske arv. Mange steder gjenspeiler «kristendommen» innflytelse fra ikke-bibelske trossystem, forskjellige menneskelige «religiøse» tradisjoner og verdslige kulturer.

Vi har ikke til hensikt å gjøre noen til jøder, men vi ønsker å bevisstgjøre medtroende på at Israels Gud er vår Gud og at vi dermed tilhører det samme åndelige fellesskapet – Guds familie. Vi tror det er på tide at vi, åndelig sett, vender blikket vekk fra Roma og fester det på Jerusalem – kristendommens opphavsted.

Det vi ønsker å gjøre, er å gjenopprette den ekte bibelske «tro som én gang for alle er blitt overgitt til de hellige» (Judas 3) Denne tro, eller som det står, «Abrahams tro», (Romer brevet 4:16), utviklet og gjort tilgjengelig for hele verden, ved Jesus’ – den jødiske Messias’ fødsel, tjeneste, død og oppstandelse.

Vi ønsker å understreke at det er den samme Gud som styrer, fra første til siste side i Bibelen og at Hans ord gjelder for alle, både for “jøde og for greker”.

I vår nye seksjon, "tilbake til røttene", får du forklaringen på hva dette betyr, og hvorfor vi mener at det er viktig.

I erkjennelsen av at temaene vi tar opp kan virke kontoversielle, anbefaler vi at du bruker "Berøa metoden" når du leser det vi har skrevet.

"Folket der var mer vennligsinnet* enn de i Tessalonika. De tok imot ordet med all godvilje og gransket i Skriftene hver dag for å finne ut om det var slik." <* bokst.: edle.> Apostlenes gj.17:11

Du er hjertelig velkommen til å sende oss dine kommentarer til det du leser, stoff innen områder du brenner for og å anbefale seksjonen til dine venner og kontakter.

Godspeed

Webpastor B

Husmenighetsnettverket Agape

agape@agapesenteret.org

http://www.agapesenteret.org

Reklamer

14. april 2011 - Posted by | Bibel, Disippelskap, Evangelisering, Gud, Israel, Jesus, Kristendom, kristenliv, Livet, Tro

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: