YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Hamas sender pasienter til Israel for behandling

Original tekst: Maayana Miskin, Arutz Sheva – IsraelNationalNews

Oversetter: Webpastor B (Uthevinger er gjort av oversetter.)

Ayoub Kara Ichilov sykehuset i Tel Aviv behandler opp til 100 pasienter fra Gaza hver måned, og ofte er det Hamas som opptrer som mellomledd mellom innbyggerne i Gaza og det israelske sykehuset, uttaler Ichilovs direktør, professor Gabi Barabash. Barabash hadde samtaler med statsekretær Ayoub Kara, innbygger i Druze landsbyen Dalyat El Carmel nær Haifa, tirsdag 6. juli. Kara besøkte sykehuset og fikk se dets behandling av utenlandske arabiske pasienter.

Ayoub Kara

I tillegg til å behandle pasienter fra Gaza, behandler staben ved Ichilov mange innbyggere fra utenlandske arabiske land, inklusive land som ikke har diplomatiske forbindelser med Israel. De får den beste hjelp som kan gis, og slektninger som følger dem får gratis mat og et sted å bo, fortalte Barabaash.

Kara roste sykehuset for den behandlingen pasientene fikk, ved slutten av besøket. ”Ichilov behandler alle sine pasienter likt,” sa han ”men det er ikke det eneste. Sykehus over hele Israel sender hver måned 100 talls mennesker hjem til Gaza, friske etter å ha ankommet Israel med alvorlige sykdommer.

gilad Han fordømte Hamas for å dra fordeler av ordningen uten å gi noe tilbake. ”Det er på tide at Hamas gir oss litt tilbake,” sa han ”som å løslate en sønn av oss som har vært holdt i fangenskap i fire år uten medisinsk behandling, i utbytte for de mange hundrede mennesker hvis liv Israel redder hver måned.”

Gilad Shait

Kara oppfordret arabiske land til å handle: ”Jeg henvender meg til de arabiske landene som kjenner til hvor mye vi gir dem i form av medisin, til også å kreve frigivelse for Gilad Shalit.” Shalits frigivelse vil ”gjøre fredssamtalene mye mer meningsfylte,” la han til.

 

Godspeed

Webpastor B

www.agapesenteret.org

www.hvorfor-kristen.info

www.jesuspodkast.org

Reklamer

9. juli 2010 - Posted by | Israel, Samfunn

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: