YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Jesus manifestasjon på Nordre

Shalom

clip_image001

Over 20.000 svensker i Jesusmanifestasjon

Lørdag ettermiddag (pinseaften) fyltes Kungsträdgården midt i sentrum av Stockholm med bortimot 25.000 kristne fra hele landet som proklamerte sin tro på Jesus.

Tidligere på dagen medvirket mange av de tilreisende på torgmøter rundt i hovedstaden. Ulike kirkesamfunn var ansvarlig for programmet.
Felles for alle torgmøtene var at de avsluttet med en marsj til Kungsträden. Politifolk som Världen idag snakket med opplyser at antall deltakere lå på rundt 20.000—25.000. På den store scenen avløste talerne hverandre og lovsangen tonet ut i Stockholm, som lå vakkert badet i sol. (DagenMagazinet)

clip_image003Siden 2008 har Agape vært på plass foran Dressmann på Nordre med kors og gitar, kaffe og kake,traktater og den gode samtale hver lørdag gjennom sommeren.

Vi satser i år igjen og vil gjerne ha deg med oss på åpningen, lørdag 29. mai kl. 11:30. Vi setter opp korset og kaffebordet og er i sving til kl. 13:30.

Spesielt flott vil det være om du tar med deg sangstemmen, gitar, trekkspill eller et blåseinstrument og bakker opp vår lovsanger, Hanne Grethe.

Føler du ikke for å synge eller spille, så kan du vel bare stå sammen med oss? Eller du kan være med å dele ut traktaten som vi har laget eller om du har med deg egen traktat fra din egen menighet med f.eks. innbydelse til møte, så er det fint.

Du kan også hjelpe til med kaffe og kake utdeling og kanskje ta en prat med noen som stanser opp.

Om du lurer på det, vi har ikke vært utsatt for en eneste episode som har vært skremmende i løpet av de somrene vi har vært ute. Folk er stort sett veldig hyggelige, med noen som er likegyldige til at vi står der.

Selv om 20.000 trøndere samlet for Jesus på Nordre er utopi denne gangen, så håper vi iallefall t DU kommer.

 

Godspeed

Webpastor B

www.agapesenteret.org

www.hvorfor-kristen.info

Reklamer

27. mai 2010 - Posted by | Disippelskap, Evangelisering, Frelse, Gud, Jesus, Kristendom, kristenliv, Lovsang, Møter, religion, Samfunn, Tro

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: