YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Les et brev i sommer – 6 – Disippelskolen

!cid_001901c830eb$db128150$0100000a@firmanavx5h9gc Disippelskolen

 

2. Johannes brev

 

2. Johannes brev # 1

{SE OPP FOR FALSKE LÆRERE}

Fra: Johannes, eldste i menigheten.

Til: Den kjære kvinnen Kyria, en av Guds egne, og til hennes barn, som jeg elsker så høyt, noe alle i menigheten gjør. Da sannheten alltid vil vare i hjertene våre for bestandig, vil Gud Fader og Jesus Kristus, hans Sønn, velsigne oss med stor nåde og fred, med sannhet og kjærlighet.

Jeg er så glad over å finne noen av barna dine her og over å se at de lever som de skal. De følger sannheten og lyder Guds bud.

Og nå kjære venner, vil jeg inntrengende minne dere om, det gamle budet som Gud gav oss helt fra begynnelsen av. Vi skulle elske hverandre. Hvis vi elsker Gud, vil vi gjøre hva som helst han ber oss om. Og han har bedt oss om at vi skal elske hverandre.

Ta dere i vare for falske lærere – det er mange av dem rundt omkring – slike som ikke tror at Jesus Kristus kom til jorden som et menneske med en kropp som vår. Slike mennesker er imot sannheten og imot Kristus.

Ta dere i vare for å bli lik dem og miste den prisen som dere og jeg har arbeidet så hardt for å få. Se til at dere får full belønning av Herren. Om dere ikke lever etter Kristi lære, vil dere komme bort fra Gud. Dere vil ha samfunn med Gud, om dere er lydige mot Kristi lære. Da vil dere ha samfunn med både Faderen og Sønnen. Hvis noen kommer for å lære dere og han ikke tror det som Kristus lærte, så be ham ikke hjem til dere. Dere skal ikke oppmuntre ham på noen måte. Gjør dere det, blir dere delaktige med ham i hans ondskap.

Det var mye jeg kunne likt å si, men jeg vil ikke si det i dette brevet. Jeg håper å komme til dere snart, og da kan vi snakke om disse tingene og ha det godt sammen.

Hilsener fra barna til din søster – et annet utvalgt Guds barn.

Hilsen Johannes.

 

Godspeed

Webpastor B

www.jesuspodkast.org

www.agapesenteret.org

Reklamer

4. august 2009 - Posted by | Disippelskap, Gud, Jesus, Kristendom, kristenliv, Tro

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: