YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Paven, Rabbineren og mobiltelefonen

Denne gode historien fikk jeg oversendt av en god Israel-venn. Vi leser den med glimtet i øyet. Men likevel med syn og sans for sannheten om at frelsen kommer – fra jødene. Kanskje også med henvisning til 1Kongebok 8. For der finner vi Salomos bønn med spesielle løfter knyttet nettopp til det sted hvor Guds tempel lå og skal ligge. Husk også hvor bokstavlig Daniel brukte løftene i sine daglige bønner til Herren. Daniel 6:11.

En rabbiner var på besøk hos paven i Rom. Etter en stund viste paven stolt frem sin nye og avanserte mobiltelefon. Den representerte det ypperste av teknologi. Med den kunne man ringe og snakke med Gud, sa paven. Så raus var han at han lot Rabbineren prøve den.

Rabbineren ville gjerne betale for samtalen, men det ville ikke paven gå med på. Men til slutt gav han seg. Og antydet den nette sum av ti tusen US dollar. Rabbineren gikk med på det. Det var tross alt ikke hver dag en kunne ringe sånn direkte til Gud – fra en mobiltelefon.

Året etter var det Paven sin tur til å gjøre gjenvisitt i Jerusalem. De besøkte Vestmuren og tempelhøyden. Plutselig kom paven på at han måtte tale med Gud om noe. Men mobilen hadde han dessverre glemt igjen i Vatikanet…

Rabbineren hadde løsningen. –Etter det jeg opplevde hos deg med mobiltelefonen, har vi utviklet vår egen, sa han. Så vær så god, bare lån den du!

Paven takket – og tok den samtale han måtte ha. Og deretter henvendte han seg så til rabbineren for å betale. –Nei,  dette er da ikke noe å ta betalt for, sa Rabbineren. –Jo, jo selvfølgelig skal jeg gjøre opp for meg! –Vel, da sier vi en shekel, svarte Rabbineren.

-Hva…såååååå billig? utbrøt paven. Dette var jo bare et par kroner!

-Ja, du skjønner, herfra hos oss det er bare lokaltakst! svarte rabbineren

.

Hentet herfra

 

Godspeed

Webpastor B

www.jesuspodkast.org

www.agapesenteret.org

Reklamer

21. juni 2009 - Posted by | Humor, Israel

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: