YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Palestina/palestinere – hva og hvem?

keiserhadrian Hadrians forbannelse

av Isafrir Renon

Del 2 (siste)

 

 

II. Arabernes endelige mål

Etter 6-dagers-krigen forsto de arabiske land, de som ble slått av det lille Israel, at det ville være umulig for dem å beseire Israel militært. De forsto at de bare kunne slå den israelske ”Samson” med list fra den palestinske ”Dalila”. Og slik skjedde det… Araberne oppdaget at det ville være lettere å overbevise verden om rettene til det stakkars fattige ”palestinske folk”, som kjemper for å overleve, enn kravet om mer land som et enormt stort arabisk imperium vil ta fra et lite land som kjemper for sitt liv.

Det ”palestinske folk” er en oppfinnelse med den baktanke å bruke det som psykologisk våpen, som en ”trojansk hest” for å erobre Israel, som Faisal Husseini bekreftet etter Oslo-avtalen. Nå ble alt stilt på hodet. Ved hjelp av en lur propaganda ble den israelske ”David”, som kjempet mot den arabiske ”Goliat”, forvandlet til en israelsk ”Goliat”, som undertrykker den palestinske ”David”. Målet for denne propaganda er å utradere navnet og forfalske identiteten til det bibelske Eretz Israel (Landet Israel). Og ut av dette lager de landet til det ”palestinske folk”.

Gjennom hjernevask, oppfinnelser, løgn, forfalskninger og ved å utnytte verdens uvitenhet og overfladiskhet av de internasjonale masse -media, så har det alt gjennom dusinvis av år funnet sted en omskriving av historien. Som alt Hitler og Gøbbels sa: ”Jo større løgnene er, jo flere folk vil tro dem.”

Om man ville oppfylle fordringene til ”palestinerne”, da ville det bety slutten på Eretz Israels identitet. Og ved tapet av Landets identitet, ville vi også tape vår rett til Landet. For dersom det finnes ”palestinere” og et Land ”Palestina”, da eksisterer det ikke noe Eretz Israel.

Det skrekkeligste ved alt dette er at en stor del av israelerne har også falt i denne propaganda- fellen. Og disse forførte åpner døren for den trojanske hest, slik at den kan ødelegge identiteten til Eretz Israel. Det romerske navn ”Filista” var en oppfinnelse av keiser Hadrian etter opprøret til Bar-Kochba i år 135 e.Kr., og blir nå gjentatt av araberne. Dersom Landet blir kalt ”Palestina”, da er det jødiske folk en okkupasjons -makt. Men om landet heter ”Eretz Israel”, da er det araberne som er okkupanter.

Som Arafat sa, er ”det palestinske folk” en oppfinnelse. Det samme gjelder for jordanere og de andre arabisk-talende folk i Midt-Østen. Det er ikke folk med forskjellige identitet, men en del av den store arabiske nasjon. Bare den har en virkelig identitet. Etter sin selvforståelse kan de ikke bli oppdelt i et antall folk med individuelle identiteter. Araberne bøyer seg ned i latter over Vestens dumhet. For dem er det klart: Dersom det skulle oppstå ennå en arabisk stat i Eretz Israel, så vil det ikke tjene selvbestemmelses-retten til de arabere som bor der, men den imperialistiske fordring til den ”arabiske nasjon”, å innta hele Eretz Israel.

Dersom det noen steds fantes en henvisning eller et holdepunkt for ”palestinernes” krav på å være et historisk folk, kunne man med sikkerhet forvente, å finne noe om dette i historiebøker, oppslagsverk eller i arkeologiske skrifter.

III. Vil Israel fullende Hadrians verk?

Gjennom Balfour-erklæringen 1917 (fra den britiske utenriksminister B.) og Folkeforbundet ble Eretz Israel p.g.a. jødenes rettigheter riktignok tildelt det jødiske folk. Men de velmenende kristne brukte da Hadrians navn ”Palestina”, som nettopp uttrykte det motsatte, nemlig å viske Israel fra kartet. Men fra det øyeblikk av var vegen klar for fødselen til en oppdiktning av ”palestinerne” forberedt.

Navnet ”Palestina”, som britene kalte landet, tok med seg frøene til ødeleggelsen gjennom den palestinske bløff, -slik at man skulle tro at hele landet var stjålet eiendom fra det ”palestinske folk”. Det var en så utrolig, men vellykket villedelse, at også mange israelere lot seg forføre. Men i et brev til Folkeforbundet gjorde likevel britene klart at: ”Palestina” er ikke et land, men en geografisk region.”

Ingen kunne i 1917 forestille seg at etter noen årtier ville en eller annen benytte navnet ”Palestina”, for å skape et monster av fiendtlig og falsk identitet, og sette seg som mål å ødelegge Israel.

Den ”palestinske” løgn viser ikke tilbake til et land eller et folk, men til et utkast på et kart, som ble laget av to europeiske koloniministre, den engelske Hermann Sykes og den franske George Picot, og hvis overskrift var ”Palestina”. Men det var helt klart for dem, at ”Palestina” aldri hadde eksistert som en suveren politisk enhet, og ingen nasjon hadde noensinne båret dette navn. Det var et navn som ikke hadde vært i bruk siden 1.300 år. Som sagt var det en romersk oppfinnelse, som med tiden var bleknet, og egentlig forsvunnet med det romerske rike.

Landet fikk sin uavhengighet tilbake først da det fikk igjen navnet ”Eretz Israel” (Israels Land), navnet som levde i hjertene til de første sionister. Dersom denne identitet ikke hadde blitt bevart i det jødiske folk, og dersom den heller ikke hadde vært bevart i hjertene til de kristne Bibel-elskende nasjoner, som skapte Folkeforbundet, så hadde den nasjonale gjenfødelse av det jødiske folk kanskje aldri funnet sted.

Det ser ut som om det er araberne som har overhånd i denne kamp om identiteten til Israels Land (som for størstedelen blir ført i massemedia), – mens Israel virker forvirret og udyktig. Den arabiske propaganda har nå trengt igjennom nerve-og imunsystemet til det jødiske folk, slik at til og med Israels statsminister og utenriks-minister kunne si: ”Det er i Israels interesse å opprette en palestinsk stat…”! Med andre ord: De vil skrive om Bibelen og gjøre kong Davids bibelske land til et land for filisteren Goliat.

Spørsmålet som Israel i dag må stille seg lyder: Vil jødene oppgi navnet og identiteten til sitt bibelske Land? Og vil den kristne verden gi etter for og kapitulere overfor de arabiske løgner i spørsmålet om identiteten til det Hellige Land, Eretz Israels, som er vuggen til den vestlige sivilisasjon?

(Tsafrir Ronen var medlem av en kibbuts og arbeider nå utrettelig for å få fram sannheten om de jødiske krav på Landet Israel for både Israel og det internasjonale publikum.)

 

Godspeed

Webpastor B

www.jesuspodkast.org

Reklamer

22. februar 2009 - Posted by | Israel, religion, Samfunn

3 kommentarer »

  1. Du misforstår fundamentalt; det er sikkert og visst.

    Kommentar av NIP | 23. februar 2009 | Svar

  2. Veldig bra skrevet! Du har fått fram den hele og fulle sannhet om det skjer i Midt-Østen! Bra! 🙂

    Kommentar av Helge | 23. mars 2009 | Svar


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: