YeshuaBlokka

Nettverk for mennesker som har et forhold til Yeshua

Palestina/palestinere – hva og hvem?

HADRIANS FORBANNELSE

av Tsafrir Renon

Del 1 (del 2 kommer 22.februar)

clip_image002

For nesten 2000 år siden forbannet den romerske keiser Hadrian det jødiske folk og laget en forordning om at Judea fra da av skulle kalles med navnet ”Palestina” etter filisterne, en gammel fiende av Israel som hadde forsvunnet fra verdens overflate mer enn 600 år tidligere. Det var hans siste ugjerning og arv, etter kriger, forfølgelser, og eksil som for en stor del hadde utryddet jødisk tilstedeværelse i Judea. I dag har riktignok de moderne fiender av en gjenoppreist jødisk nasjon fjernet støvet fra Hadrians forbannelse og prøver nå å gjennomføre et monumentalt tyveri; Den arabiske verden har latt ”Palestina” komme til live igjen, for å stjele Israels Arv og Landet til det jødiske folk.

Men det fantes aldri et ”palestinsk folk”. Verden har blitt så vant til den ”sannhet” fra den ”palestinske” forvrenging av historien, slik at absurditeten og skurkeriet til de arabiske påstander ikke lenger gjør inntrykk på dem. Da Arafat erklærte: ”Vår nasjon er den arabiske nasjon, som strekker seg fra Atlanterhavet til Rødehavet og videre utover”, gjorde han tydelig, at hans nasjon allerede strekker seg over et område som er større enn hele Europa.

Dette er historien av en av de største og mest bemerkelsesverdige bedrag i verdenshistorien. Det er en fabrikasjon som har lyktes så godt å få folk til å tro på, at mange ellers godt informerte folk har latt seg dupere og villede. Denne propagandaen har blitt et mektig våpen brukt av Israels fiender, araberne, for å prøve å erobre Eretz Israel uten å fyre av ett eneste skudd.

Israels suksess og utholdenhet, likeså vel som verdens håp om fred i det 21.århundre krever, at bedraget og faren for en palestinsk stat blir blottstilt og uskadeliggjort.

1. Hemmeligheten, som alle arabere kjenner

Ved Annapolis-konferansen fra i fjor talte USAs president Bush om sin visjon angående fortreffeligheten av en to-stats-løsning for to folk.

En av disse to folk har en klar identitet -det jødiske folk. Det ville vært interessant å få rede på identiteten til dette andre folk. Alt i 1977 åpenbarte en ledende talsmann for dette ”andre folk”, medlem av PLOs ledelse, Zahir Muhsein, sannheten i et intervju med den hollandske avisen Trouw: ”Det palestinske folk eksisterer slett ikke.

Skapelsen av en palestinsk stat er bare en måte å få fortsatt vår kamp mot staten Israel for vår arabiske enhets skyld. I virkeligheten er det i dag ikke noen forskjell mellom jordanere, palestinere, syrere og libanesere. Bare av politiske og taktiske grunner taler vi i dag om eksistensen av et palestinsk folk, siden arabiske nasjonale interesser krever at vi snakker om eksistensen av et spesielt ”palestinsk folk” for å motsette oss sionismen av taktiske grunner. Jordan som er en suveren stat med definerte grenser, kan ikke komme med krav til Haifa og Jaffa. Men som en palestiner kan jeg uten tvil kreve Haifa, Jaffa, Beer-Sheva og Jerusalem. Men i det øyeblikk vi får vår rett til hele Palestina, vil vi ikke vente et minutt på å forene Palestina med Jordan.”

Dersom det ikke finnes noe palestinsk folk, hva er det da som finnes? Arabere som bor i Eretz Israel og som har utgitt seg for ”palestinere” av bedragerske grunner. ”Bare en måte for å fortsette vår kamp på mot staten Israel”; som er ordene til Muhsein. Et bedrag som til de grader har lykkes at til og med George Bush blir funnet som en som søker en stat for dette bedrag!

Tror du at Zahir Muhsein står alene med denne oppfatning? Alle arabiske ledere tenker slik: I 1974 erklærte den daværende syriske president Hafez al-Assad: ”Det er passende for oss å si til de ansvarlige israelere at vi anser Palestina ikke bare som en udelbar del av den arabiske nasjon, men som en del av det sydlige Syria”. På en konferanse i Amman i 1987 sa han: ”Et land med navn Palestina har aldri eksistert.” Jordans kong Hussein svarte: ”Tilsynekomsten av en nasjonal palestinsk person tjener som en respons overfor Israels krav på at Palestina er jødisk.”

Men Arafat gikk videre i 1970 da han frimodig erklærte til reporter Arianna Palazzi: ”Spørsmålet om grenser interesserer oss ikke.   Fra det arabiske standpunkt må vi ikke tale om grenser. Palestina er bare en liten dråpe i et stort hav. Vår nasjon er den arabiske nasjon som strekker seg fra Atlanter -havet til Det Røde Hav og lenger… PLO bekjemper Israel i Pan –arabismens navn. Det som dere kaller Jordan er ikke noe annet enn Palestina.” Den sanne betydning av hans ord er, at ved siden av mer enn 20 arabiske land, eksisterer det alt et land Jordan, som ble opprettet av England for arabere på 77 % av det land som var lovet til det jødiske folk av Folkeforbundet i 1922.

Kunne det noe steds på jorden bli skapt et ekstra land for et folk som alt har 21 land?

Men dersom det ikke finnes noe ”Palestina”, noe som araberne selv sier, da finnes det logisk sett heller ikke noen ”palestinere”. Alle prominente arabiske talere sier ofte: ”Araberne som bor i Israel er akkurat slike arabere som de i Syria, Jordan og Libanon. De er ikke et eget spesielt land, men et fragment av en enorm arabisk nasjon oppdelt i mange arabiske land. I sin identitet er de arabere, og oppfinnelsen av Palestina er bare en transparent bløff: et middel for å fortsette vår kamp mot staten Israel for vår arabiske enhet.” Kan noe vitnesbyrd være bedre enn det som kommer fra araberne selv?

Den tidligere stormufti i Jerusalem, Mr. Husseini uttalte i en spesiell komite’ i FN (som angikk opprettelsen av en jødisk stat) i 1947: ”En betraktning som kom i tillegg og som var av største betydning for den arabiske verden er den rasistiske enhetlighet. Araberne, som strekker seg fra Middelhavet til det Indiske Hav, taler ett språk og har en felles historie, tradisjon og et felles mål. Deres enhet var det solide grunnlag for fred i en av de mest sentrale regioner i verden. Av den grunn gir det ingen mening at FN skulle hjelpe med opprettelsen av en utenlandsk enhet innen den vel-grunnlagte enhet.”

Fjerner man alle løgner og fordreiinger fra arabernes argument, da blir det tydelig, at konflikten er mellom det arabisk-islamske imperium av 21 stater og det jødiske folk, som holder fast på sin rett til det ene og sitt eneste historiske hjemland, som utgjør mindre enn 0,2 % av det landområdet som er under arabisk kontroll.

(Tsafrir Ronen var medlem av en kibbuts og arbeider nå utrettelig for å få fram sannheten om de jødiske krav på Landet Israel for både Israel og det internasjonale publikum.)

Godspeed

Webpastor B

www.jesuspodkast.org

Reklamer

20. februar 2009 - Posted by | Israel, Samfunn

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: